Milletvekili Yazmacı’dan Şanlıurfa İçin “Birlik ve Beraberlik” Mesajı

Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli fırtına, dolu ve sağanak yağışın ardından yaralar sarılmaya başlanırken; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, özellikle fırtınadan en çok etkilenen Birecik ve Viranşehir ilçeleri başta olmak üzere tüm vatandaşlara “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Cevahir Asuman Yazmacı ŞANLIURFA – Şanlıurfa genelinde aniden bastıran ve yaşamı olumsuz etkileyen şiddetli hava muhalefeti sonrası, devletin tüm imkanları sahaya seferber edildi. Şiddetli yağış ve fırtınanın yol açtığı hasarların ardından bir açıklama yapan Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, dayanışma vurgusu yaptı.

“Yaraları Birlikte Saracağız”

Milletvekili Yazmacı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, afetin izlerini silmek için devlet ve millet el ele hareket edileceğinin altını çizdi. Yazmacı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Acıları paylaşacağız, yaraları birlikte saracağız. Zor günleri hep birlikte atlatacağız. Şanlıurfa’mızda etkili olan şiddetli yağış, dolu ve fırtınanın ardından oluşan hasar ve olumsuzluklardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Birecik ve Viranşehir Odak Noktasında

Özellikle Birecik ve Viranşehir ilçelerinde yaşanan fırtınanın boyutu ve oluşan maddi hasarlar üzerine duran Yazmacı, sürecin takipçisi olduklarını belirtti. Afet sonrası saha ekiplerinin hasar tespit çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Yazmacı, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını ifade etti.

“Rabbim Her Türlü Afetten Korusun”

Açıklamasını dua ve temennilerle bitiren Cevahir Asuman Yazmacı, “Rabbim her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun” diyerek, Şanlıurfa halkının yanında oldukları mesajını net bir şekilde verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu